ноември 27, 2021

СЕВЕРНА ТАКТИКА: КЛАВАЈТЕ АВТОГОЛОВИ

Кога надвор те викаат Македонија, но Либертас инсистира на Северџанија (за навек). Ама кој ги шиша! Името е живо, додека сме и ние живи – од Симон Трпчески до Горан Пандев.

Сподели
 
 
 
   more