јули 27, 2021

Продолжува трупањето во администрацијата

МНР преку 2 огласи објавени на страницата на Агенцијата за администрација, бара вкупно 14 “експерти” од областа на дипломатијата.

А ние прашуваме, до кога господа??

Погледнете ги сите огласи на следниов линк.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •