јуни 22, 2021

Панчо на својата нога го истетовира македонското знаме и презимињата на нашите фудбалски репрезентативци

Владимир Блажев познат како Панчо од ДНК на своето тело го истетовира македонското знаме и имињата на нашите репрезентативци во име на пласманот на Европското првенство.

pancho-od-dnk-go-istetovira-makedonskoto-zname-i-preziminjata-na-nashite-fudbalski-reprezentativci-foto-02.jpg
pancho-od-dnk-go-istetovira-makedonskoto-zname-i-preziminjata-na-nashite-fudbalski-reprezentativci-foto-03.jpg

На Фејсбук тој објави:

Кога ќе ти се исполни детскиот сон, моментот мора да се овековечи.

Оваа тетоважа ми е една од позначајните кои ги имам на моето тело и сум горд на истата исто толку колку што сум горд и на нашите репрезентативци кои ни ја приуштија оваа неопислива радост. Ни покажаа и докажаа на сите нас како со сплотеност и верба се постигнува успех.

Браво момци, херои наши!

МАКЕДОНИЈА на европско 2021

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •