јуни 21, 2021

Бесими: Голем успех е што во услови на тешка економска криза го одржавме кредитниот рејтинг

За проекциите на Фич, за предлог буџетот, капиталните проекти, и платите и пензиите, во интервју за Канал 5 зборува министерот за финансии Фатмир Бесими.

Извор: Канал 5 ТВ

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •