јули 30, 2021

Сите во еден глас: …и поздрави ја Гоцевата раса (видео)

По историската победа на македонската репрезентација , нашите фудбалери заедно во еден глас ја запеаја победничката песна ,,Излези момче” .

На фејсбук профилот на МакСпорт се гледа видеото со нашите пресреќни репрезентативци , кои за прв пат се пласираа на европското првенство.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •