декември 4, 2020

СКЕМ: Земјотресите настануваат како последица на неконтролирање празнење и полнење на езерата

Стопанската комора за енергетика на Македонија вчера на социјалните мрежи објави дека земјотресите настануваат како последица на неконтролирање празнење и полнење на езерата. Предупреди дека властите треба веднаш да реагираат и по однос на уништената флора и фауна во езерата.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •