јуни 20, 2021

Погледнете го распоредот на македонската репрезентација на Евро ’21

НА 13 ЈУНИ СЕ ПИШУВА ИСТОРИЈА – МАКЕДОНИЈА НА ЕУРО

13 јуни (Букурешт)
МАКЕДОНИЈА 🇲🇰 – 🇦🇹 Австрија

17 јуни (Букурешт)
МАКЕДОНИЈА 🇲🇰 – 🇺🇦 Украина

21 јуни (Амстердам)
МАКЕДОНИЈА 🇲🇰 – 🇳🇱 Холандија

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •