јули 27, 2021

ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО ГИ ПОВИКА СВОИТЕ ГРАЃАНИ ДА НЕ ПАТУВААТ ВО МАКЕДОНИЈА ПОРАДИ СОСТОЈБАТА СО КОРОНА ВИРУСОТ

Денеска Обединетото Кралство го престави ревидираното упаство за своите граѓани за патување во странство и официјален Лондон им порачува на своите граѓани освен во случај на нужда да не патуваат во Република Македонија поради состојбата со Корона вирусот во земјава. Во упаството пишува дека британските граѓани можат да влезат во Македонија без ПЦР тест, но сепак патувањето не се препорачува.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •