јуни 23, 2021

Милошоски со макета на Димитров во Собранието: Слика има, тон нема!

Пратеникот Антонио Милошоски денеска во Собранието дојде со макета на вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров, алудирајќи на тоа дека Димитров не доаѓа на дебата на Комисијата за надворешни работи во Собранието, каде што треба да се решаваат проблемите, меѓу кои и спорот со Бугарија.

„Собранието, во членките на ЕУ, но за жал не и во Македонија, секогаш било место за демократска расправа меѓу министрите“, напиша Милошоски на фејсбук, додавајќи: „Слика има, тон нема“.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •