јули 26, 2021

(ВИДЕО) Погледнете ја јачината на вчерашните земјотреси во Маврово

Камерата имено регистрира два посилни од многуте земјотреси кои ги имаше вчера и денеска во Мавровскиот регион.

На социјалните мрежи беше објавена речиси несекојдневна видео снимка од една безбедносна камера поставена во викендица во Маврово.

Камерата имено регистрира два посилни од многуте земјотреси кои ги имаше вчера и денеска во Мавровскиот регион.

На видеото објавена на Инстаграм профилот „Роберто Навали“ се гледа како буквално целата куќа се тресе, а мебелот оди лево, десно.

Видеото е направено во приватен дом во Маврово, а ова е доказ за тоа колку бил јак земјотресот.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •