јуни 22, 2021

(Видео) Легендарно коментирање на Тони Стојановски на Македонската ТВ

Феноменалниот говор на крајот на Тони Стојановски коментаторот на Македонската Радио Телевизија во кој имаше многу емоции, многу гнев за неправдите нанесени на оваа држава, на овој народ, на оваа нација, спонатно обраќање полно со емоции кое ја дигна македонската јавност.

Феноменалниот говор на крајот на натпреварот Грузија -Македонија 0:1, Тони Стојановски коментаторот на Македонската Радио Телевизија во кој имаше многу емоции, многу гнев за неправдите нанесени на оваа држава, на овој народ, на оваа нација, спонтано обраќање полно со емоции кое ја дигна македонската јавност. Искреноста и љубовта кон својата земја се секогаш на цена, затоа што не се со свиткана кичма туку гордо сакајќи ги искрено сите учесници во ова историско спортско случување.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •