декември 2, 2020

Вака се влегува во Европа, со крената глава и исправена кичма

Роберт Милески

Е вака се влегува во Европа! Со крената глава и исправена кичма! А не со политички сплетки и интриги! Фудбалерите ни покажаа колку всушност Македонија е моќна!

Pour la Macédoine! 👌❤

Фејсбук статус на Роберт Милески

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •