јули 27, 2021

Уште еден земјотрес пред малку, магнитуда 3,6

После земјотресот кој ја разбуди Македонија, предмалку регистриран нов со речиси идентична локација.

Со магнитуда од 3.6 степени и длабина 10км влегува во регистрацијата на нашето подрачје. Да се надеваме дека тука ќе завршат овие афтер-шокови и тлото ќе престане да се тресе!

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •