јуни 20, 2021

Македонија летна за Грузија – среќно момци!!!

Утрешната средба против Грузија е закажана за 18:00 часот, а ќе се одигра на арената „Борис Баичаѕе“ во Тбилиси. За овој натпревар од комбинација отпаднаа Енис Барди поради повреда на рбетот, како и Крсте Велкоски и Кире Ристевски поради позитивни тестови на ковид-19.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •