јуни 22, 2021

Дистанца “у” Скопје

На социјалните мрежи се споделува фотографија од турканица во автобус на ЈСП со број 57 и тоа во ек на пандемија на ковид-19. Очигледно е дека во јавниот превоз засега невозможно е да се оддржува дистанца, најмалку од таа пропишаната од 2 метри растојание. Наместо тоа граѓаните се збиени еден до друг, па нема ниту милиметар дистанца.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •