јули 25, 2021

Бачев: По крахот на банката, Трифун Костовски го доби атрактивното земјиште во Градски парк

За земјиштето што бараше и оштета од 15 милиони евра, но сега ќе го обвновува „Кермес“.

По крахот на банката, Трифун Костовски го доби атрактивното земјиште во Градски парк за што бараше и оштета од 15 милиони евра и ќе го обвновел „Кермес“. Неговата ќерка пак, во интервју се пофали дека ќе ги враќа спомените за “Кермес“ со градба на грандиозен објект со кафана на три ката и културен центар. Но, дилемата е кај завршува #кафаната а кај почнува #културата, напиша на својот ФБ профил претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев.

Фејсбук статус на Јанко Бачев

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •