јули 27, 2021

Забрануваат „групирање“ на отворено, а не забрануваат во затворено

Што значи јавен простор? Дали автобусот не е јавен простор? Ресторанот? Училницата? Или само сакаат да забранат право на протест? Како и да е, ова е нонсенс и кршење на уставот.


Патем, забрануваат „групирање“ на отворено, а не забрануваат во затворено?! Ај сега биди одговорен граѓанин и остани ментално здрав!

Фејсбук статус на Билјана Ванковска

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •