јуни 21, 2021

ВМРО-ДПМНЕ: Неспособниот Филипче не успеа да набави ни дозволно вакцини за грип, оставка веднаш

Вмро Дпмне

Неспособниот Филипче не само што доци со мерки за пандемијата, доцни и со обична вакцина за грип која пак на граѓаните во ваков период на пандемија им е дополнително потребна. Неспосoбниот Филипче не само што доцни со вакцинирањето, туку не успеа да набави и доволно вакцини за граѓаните, реагира опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

-Неспособниот Филипче доцни со се! Неспособниот Филипче не доцни само кога се во прашање неговите интереси, неговите сметки. Кога неговите интереси се на дневен ред Филипче се прави на време. Кога интересите на граѓаните се на дневен ред Филипче не само што доцни, туку и се прави погрешно. Затоа неспособниот Филипче мора да замине! Оставка Филипче, веднаш!, се вели во соопштението на опозицијата.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •