февруари 27, 2021

Бугарски новинар уринираше врз бугарското знаме поради бугарската политика кон Македонија (ВИДЕО)

Новинарот од Република Бугарија Михаил Михајлов во знак на протест против бугарската политика кон Македонија, негирањето на правата на Македонците и другите малцинства во оваа земја уринира врз бугарското знаме.

Михајлов е главен и одговорен уредник на медиумот “Гласот на Стара Загора”.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •