ноември 25, 2020

СДС на Нашата Земја ги прекопирале нашите бои

Левица

СДС на Нашата Земја ги прекопирале боите на Левица (црвена + бела) и ќе се ребрендирале!?
Топ! Сеа уше и Програмата нека ни ја ископираат, барем нешто добро да види и народот.

НекаСеШириКаузата

ДолуЦрвенатаБуржоазија

Фејсбук статус на Димитар Апасиев

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •