јуни 21, 2021

Девојките се нудат како пиперки на крајот на летото, по најниска цена и во вреќи: Весна Дедиќ за машко- женските односи денес

Српслата писателка Весна Дедиќ е позната како личност со остар јазик. Таа често зборува за теми што многумина ги избегнуваат. Една од темите што секогаш предизвикува голем интерес се машко-женските односи.

– Читателите ми се жалат дека нивните сопрузи се опседнати со порно содржини на Интернет и дека ги запоставуваат поради тоа. Со години тврдам дека главниот проблем  е тоа што жените не се сакани и дека ноќе гледаат во грбот на мажите наместо да спијат во раце – изјави таа и додаде:

– Живееме во време кога има многу сексуално фрустрирани мажи, па дури и повеќе сексуално агресивни жени. Во последните десет години, девојките беа понудени како пиперки на пазарот на крајот на летото, кога нивната цена е најниска и кога се продаваат во вреќи. Кога жените повторно ќе ги доведат мажите во ситуација да се борат за нивните ставови, ќе има помалку од оние „уморни“ на кои не им е до интимност и водење љубов.

*Извор: Женски магазин

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •