октомври 22, 2020

Холивудска свадба на внуката на Амди Бајрам во Истанбул (видео)

Причината за ова веројатно лежи во фактот дека во Македонија во моментов, е забрането организирање на веселби. Но, Амди Бајрам е познат по својата екстраваганција. Сè уште се сеќаваме на ромските балови, како и на венчавката на синот Елвис, во авион.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2754415451503384&id=100008048676002

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •