октомври 25, 2020

Замислете СДС се доведе во ситуација да не може да изврши уште едно предавство и да сакаат

Роберт Милески

Јас не разбирам како планираат да извршат предавство со давање на Гоце, кога муртинскиот лажов уште со преспанската капитулација се откажа од целосното културно и историско наследство од Егејска Македонија и го ограничи на територијата на денешнава северна кривотворба од 44-та натаму. Следствено на тоа тие не ни имаат воопшто право да дискутираат за Делчев, оти тој според нив и припаѓа на хеленската цивилизација.

Замислете СДС се доведе во ситуација да не може да изврши уште едно предавство и да сакаат, хаха!

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •