октомври 21, 2020

Самостојна изложба на академскиот сликар Зоран Арсовски – Бабата во Истанбул


Самостојната изложба на слики на академскиот ликовен уметник Зоран Арсовски – Бабата со наслов “Космички бумеранг”, ќе биде отворена во Културно – информативниот центар на Р. Македонија во Истанбул, Р.Турција на 16 октомври (петок), во 14.00 часот.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •