октомври 21, 2020

Ќе дојдат на власт за да ти какаат на теме

Додека ви требаше Стоката (според Стево ПрецедникО, Дупли Фикус) да гласа за вас, пуштивте мерките против корона да се газат поштено.
Сега пак малку ќе глумите одговорност и стручноС, со главниот глумец на чело, Филипче.
Е не ќе се заебаваме. Он има медицина завршено, Он е од династија лекари. Не очекувајте да има сомилост за некои пејачи, музичари, глумци стенд-ап изведувачи.
Тие треба да сменат професија ако сакаат да живеат. Има други занаети. Еве да научат да возат вилушкар или да чепкаат у струја. Да местат штекери и фасонки. Што е тоа музичар, глумец сликар?
Паразити на општеството. Ако некој рече нешто против педерастија тогаш дискриминира, ама ако дискриминира луѓе по професии ко Филипче, тогаш е фраер. Мора да е во право
Се знае кој е елита у едно општество. Династиите олигарси. Мамините синчиња кои завршуваат она што родителите го побарале од нив. За да можат после да дојдат на власт и да ти какаат на теме.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •