октомври 30, 2020

Пауновски: Газди на дел од угостителските објекти се полицајци и политичари (видео)

Позади кафулиња, ресторани и угостителски објекти стојат одредени полицајци и политичари, но ние ги казнуваме оние кои се заведени во централниот регистар како одговорни лица – вели директорот на Државниот пазарен инспекторат Стојко Пауновски во гостувањето во емисијата Трилинг на ТВ 24.

Инспекторатот  од поднесени повеќе од стотина кривични пријави против некои угостителски објекти се поднесувани дури и по неколку, а тие завршуваат низ судските лавиринти.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •