октомври 21, 2020

ПЕЦЕ-СУПЕРХИКС: НАШАТА ДРЖАВА Е СЕЛЕКТОДОНИЈА, СЕЛЕКТИВНО Е СÈ!

„Оваа наша фела нема ист третман во оваа држава, третманот е дискриминација од родов, полов, социјален карактер, а сето тоа на сметка на неколку објекти кои ги кршат забраните. Нашата држава е Селектодонија, селективно е се. Мене лично не ми е јасно кој ќе биде организатор на утрешниот протест, преку глава ни е од мерки, протоколи, затоа што повеќето се носат без никој стручен тоа да го одобри“ вели Петар Младеновски – „Суперхикс“ пред утрешниот протест кој се најавува пред Владата поради мерките кои се најавуваат, а со кои на удар ќе бидат угостителите и естрадните уметници.

*ТВ 24

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •