октомври 29, 2020

ЈОВАНА И ГОРАН УКРАДЕНИ ОД ДРЖАВАТА (видео)

Пар наши дечки направиле поштена вивисекција за тоа како овдешната државна машинерија без усул ни копа по џебовите. Од заработени 100 денари, откако таа ќе се подмири, вам ви остануваат само 57 денари. Како иначе ќе се курчат, вработуваат кого сакаат и делат ваши пари на нивни луѓе?

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •