октомври 21, 2020

(Во живо): Мицкоски одговара на прашања од граѓаните

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски преку сесија во живо на Фејсбук одговора на  прашања кои граѓаните му ги поставуваа во изминатите неколку дена:

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/356022885708568/

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •