октомври 21, 2020

Вучиќ по втор пат стана бруцош

Претседателот на Србија Александар Вучиќ денеска бил на првиот студентски час за студентите на прва година на Високата спортска и здравствена школа.

Вучиќ немодамна објави дека повторно се запишал на факултет, а сонот му е да биде тренер.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •