мај 28, 2023

Ерменското министерство за одбрана објавува видеа од борбените дејствија

Ерменското министерство за одбрана секојдневно објавува видеа од борбените дејствија. Во прилог некои од видеата од борбите што се случуваат помеѓу Ерменија и Азербејџан.

За авторот

Сподели