јуни 4, 2023

(ВИДЕО) Филипче: Драги деца, вирусот не е шега, почитувајте ги препораките!

Министерот за здравство Венко Филипче денеска во видео обраќање се обрати до родителите, учениците и образовните работници по повод почетокот на учебната година.

За авторот

Сподели