јуни 6, 2023

Средношколците реагираат до МОН: Имавте време од април да ги решите проблемите!

Првите тестови за тоа како функционира Националната платформа за онлајн учење не се покажаа дека платформата потполно е подготвена за ваков предизвик.

Денеска, Бленди Ходаи од Сојузот на средношколци реагираше дека службите не смеат сега да си играат со образованието.

Како што додаде тој, МОН имало време од април да ги решат сите пречки за онлајн наставата, притоа додавајќи дека ќе мора некој да преземе одговорност од Министерството за образование.

За авторот

Сподели