јуни 7, 2023

Дечки неспособни сте и во здравство и во министерство за образование

Дечки неспособни сте и во здравство и во министерство за образование.
За седум месеци да имаше Јапонци и Кинези во тие две министерства, ни од ковид ќе умираа по осуммина на ден, ни платформата за настава ќе паѓаше.
Значи во нормална држава тие министри до сега стопати ќе дадеа оставки.
Вака, уште ни се смеат во лице. Ќе сме имале топ онлајн настава?
Себе се лажете.
Пола Европа призна дека онлајнот е срање, вие уште живеете во облаци.

Фејсбук статус на Сашо Тасевски

За авторот

Сподели