јуни 7, 2023

Владеачкото мнозинство не може да обезбеди кворум

Она што не можете да го видите на Собранискиот канал, оти го исклучија… Саат и пол, владејачкото “мнозинство” не може да си обезбеди КВОРУМ за работа за да го изгласа Дневниот ред на седницата 😉

ЦензуратаЕЗабранета

Фејсбук статус на Димитар Апасиев

За авторот

Сподели