јуни 7, 2023

Платформата за он-лајн учење и денеска крахирана

И денес, вториот ден од пуштање на платформата за учење од далечина, не може да се пристапи до истата. Веќе 60 минути веб страницата е блокирана.

Погледнете што се појавува при обид за најава:

За авторот

Сподели