мај 26, 2023

Jaнкулоска спроведена во Идризово

По пресудата на Врховниот суд , надлежниот судија издал налог за  спроведување на екс министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска во затворот Идризово, објави Канал 5. Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, во октомври 2018 е осудена на шест години затвор од страна на судот во случајот „Тенк“ за набавката на блиндираниот Мерцедес.

За авторот

Сподели