мај 28, 2023

Не даваат ни Грујо, ни Заев, ни Нина, ни Ставрески пари, туку вие давате!

Под вест за родители што немаат да им купат компјутер на децата за да следат настава, земале да се расправаат дека Грујо давал компјутери за секое дете, па Заев давал ваучери за сите, Ставрески давал ова, Нина давала она…

Ах бе идиоти, не даваат ни Грујо, ни Заев, ни Нина, ни Ставрески, туку вие давате! Од ваши пари се полни буџетот и со ваши пари си собираат политички поени, а вие уште им се лижите и ги браните.

Фејсбук статус на Иљче Затаракоски.

За авторот

Сподели