мај 28, 2023

Дај боже да бидеме сите ко Заев, Македонија ќе биде Швајцарија (видео)

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, избран како кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, чиј член се уште е, на трибина зборуваше за тоа каков лидер сака да биде тој лично.

„Дај боже да бидеме сите како Зоран Заев и да бидеме сите флексибилни и да можеме да работиме, рече Јанчев на трибината.

Тој побара неговиот став да не биде доживеан како навреда кон неговата партија туку како негово лично мислење.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=999649320499469&id=100013632314456

За авторот

Сподели