мај 28, 2023

Димовски: Појавата на Левица е силна порака за СДСМ и ВМРО, се надевам ќе ја сфатат

Поранешниот пратеник Илија Димовски во дебатниот магазин „Клик Плус“ на ТВ21 изјави дека појавата на партијата Левица е силна порака за ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.

-Многу силна порака, и бројот на гласови коишто ги освоија двете партии и појавата на Левица е многу силна порака и јас се надевам дека ќе ја сфатат пораката – вели Димовски.

За авторот

Сподели