јуни 6, 2023

Дали профункционира правната држава?

Казни од МВР за премиерот Заев и министрите Николовски и Филипче.

Ете и тоа се случи.  За сторен сообраќаен прекршок, неносење заштитна кацига, МВР ги казни премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Љупчо Николовски и министерот Венко Филипче.

На сликата се прекршочните налози од МВР. Премиерот Заев, вице-премиерот Николовски и министерот Филипче ќе треба да платат по 50 евра во денарска противредност, за сторен сообраќаен прекршок.

За авторот

Сподели