октомври 23, 2020

Борислав Крмов за “чесните кадри од угледни фамилии” предложени од ДУИ

Излагање на пратеникот Борислав Крмов за “чесните кадри од угледни фамилии” предложени од ДУИ.

Крмов потенцира дека скандалот со братот на БАШКИМ ХАСАНИ (кандидат за заменик – министер за одбрана) сѐ уште спие во фиоките под закрила на Оливер Спасовски. Дополнително, за кандидатот за заменик – министер за правда АГИМ НУХИУ беше откриен скандал за незаконско унапредување на Тетовскиот универзитет, по што инспекторот Илиевски беше деградиран и беше предмет на мобинг директно од Нухиу.

https://www.facebook.com/255990845327431/posts/665003871092791/

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •