мај 28, 2023

Заев е само “лутка са насловне стране”

СДСМ му ја отстапија држава на ДУИ за да можат двајца тројца самонаречени социјалдемократи да си ги тераат мирно милионските бизниси.
Заев е само “лутка са насловен стране”.
Колку да се каже пред светот, ете тој е официјалниот премиер. Него не го интересира повеќе од тоа. Он е деловен човек залутан во политика
Инаку шамарџијата Груби и ДУИ владеат апсолутно.
Иле Гебелс во меѓувреме се жали противуставен бил бројот на Албанци во владата. Тие се 16, а Македонци има 18.
Па и тие не се Македонци бе Иле. Да беа Македонци немаше да бидат дел од таа квислингшка машинерија. Тие се збирштина од национално и интелектуално кастрирани мекотели.

Фејсбук статус на Сашо Тасевски

За авторот

Сподели