октомври 30, 2020

Еве како изгледа кејот на Вардар денес

На социјалните мрежи се објавени фотографии кои покажуваат како изгледа пешачката зона покрај Вардар денес.

„Шеталиштето. Единствената запад – исток велосипедска врска низ Мал Ринг. И ‘прекрасен’ репрезентативен амбиент за пиење кафе. Центарот на центарот“, стои во објавата. 

Од фотографиите се гледа дека просторот е узурпиран од автомобили. 

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •