јуни 6, 2023

БЕСА ја напушти пратеничката група на СДСМ

Економски Лидер дојде до документот кој покажува дека Беса го известува претседателот на Собранието Талат Џафери дека ја напушта пратеничката група на СДСМ.

„Ве информираме дека долунаведените пратеници кои досега настапувале во парламентарната група „Можеме“ , сега ќе настапуваат како група на пратеници на Партијата  движењето Беса“, стои во дописот кој е испратен на 14 ти месецов. 

За авторот

Сподели