јуни 6, 2023

Има бе некој со мозок покрај Заев?

Стигна ултиматумот од Бугарите. Или ќе потпишете дека не постои посебен македонски јазик или вето за влез во ЕУ.
Има бе некој со мозок покрај Заев што ќе му каже да престане да изигрува добар сосед за сите сезони и конечно да донесе една државничка одлука во интерес на Македонците. Аман веќе. Немојте по паметот да му одите. Не е се во партиската послушност.

За авторот

Сподели