октомври 25, 2020

Време

Прогноза за 19.09.2020

Минимална температура: 11°C до 20°C
Максимална температура: 22°С до 29°C Променливо облачно со слаб до умерен северен ветер.

Прогноза за 20.09.2020

Минимална температура: 7°C до 16°C
Максимална температура: 23°C до 29°C Сончево со мала до умерена облачност. Ќе дува слаб до умерен променлив ветер.

Прогноза за 21.09.2020

Минимална температура: 5°C до 14°C
Максимална температура: 24°C до 30°C Утрото постудено, преку денот сончево со мала до умерена облачност. Ќе дува слаб до умерен променлив ветер.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •