мај 28, 2023

Ја за вакви чкрабаници, петки им пишуем на студентите

Левица

Денес, во ОЈО, за прв пат имав можност да ги видам кривичните пријави против мене поднесени од Хелсиншки комитет за човекови права – Helsinki Committee for Human Rights. Реално, ја за вакви чкрабаници, петки им пишуем на студентите, ради неспособност да состават поднесок.

Слаби Ви Се Правниците

Фејсбук статус на Димитар Апасиев

За авторот

Сподели