јуни 4, 2023

Временска прогноза

Прогноза за 13.09.2020

Минимална температура: 8°C до 17°C
Максимална температура: 28°С до 34°C Сончево со мала до умерена локална облачност и со слаб до умерен северен ветер.

Прогноза за 14.09.2020

Минимална температура: 9°C до 17°C
Максимална температура: 27°C до 34°C Сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен североисточен ветер.

Прогноза за 15.09.2020

Минимална температура: 8°C до 16°C
Максимална температура: 26°C до 33°C Сончево со мала до умерена облачност и со слаб ветер од променлив правец.

За авторот

Сподели