јуни 7, 2023

Заев ајварот “Мамас” во Германија го продава под етикета на Република Македонија, а во Македонија истиот е од “северна”

И НЕ ИМ Е СКАП НА АЛЧНИТЕ ГЕРМАНЦИ 245 ДЕНАРИ САЛ, И СИТЕ СРЕЌНИ, А КАЈ НАС Е СЕВЕРЕН.

Не е Зоки патриот него иселениците ја бојкотираат Северна, па Зоки си го продава као Република Македонија срце е бе..БОЈКОТ ДРАГИ ИСЕЛЕНИЦИ СИ ЗНАЕТЕ ВЕЌЕ.

ЛИЦЕМЕРУ САМО ВО МАКЕДОНИЈА СИ ПИШАЛ СЕВЕРНА А ТАМУ НЕ А ЕВЕ СЕА ГО ЈАДАМ АЈВАРОТ ТАЗЕ КУПЕН ВО ТИНЕКС

За авторот

Сподели